Grondverzet Den Bosch

Door Gebr. Van Kaathoven

Grondverzet Den Bosch door Gebroeders van Kaathoven

Bij Gebroeders van Kaathoven gaan we altijd zorgvuldig en grondig te werk. Met onze jarenlange ervaring weten we de wens van onze opdrachtgevers altijd om te zetten tot succesvolle projecten. Onze grondwerken in Den Bosch bestaan uit een breed scala aan disciplines. Hieronder een kleine greep uit onze werkzaamheden als grondverzetbedrijf in Den Bosch.

Grondwerken door Gebroeders Van Kaathoven 

  • uitgraven bouwput
  • vijver uitgraven
  • sloten uitgraven
  • drainage tuin
  • bestrating tuin of bestrating oprit
  • asfaltering
  • sleuven graven

Uitgraven bouwput

Onder onze grondwerken in Den Bosch valt ook het uitgraven van een bouwput ook wel funderingsput. Het uitgraven van een bouwput is een grondwerk wat benodigd is voor het realiseren van een fundering, kelder, tunnel of riolering. De vrijgekomen grondstoffen voeren we af naar onze werf.

Drainage

Deze discipline binnen het grondverzet omvat het aanleggen van drainage (ontwatering). Het gevolg van een drainage is dat het grondwaterpeil verlaagd wordt door het water uit de bodem door de grond af te voeren. Het water wordt afgevoerd via drains (kleine greppels/slootjes).

Asfaltering & bestratingen

Ook voor bestratingen en asfaltering kunt u bij Gebr. Van Kaathoven terecht. Met een uitgebreid machinepark kunnen we projecten van A tot Z voor u uit handen nemen. Voor meer informatie of het bespreken van uw project kunt u contact met ons opnemen.

Gebroeders Van Kaathoven uw partner in Grondwerken Den Bosch

Benieuwd naar onze oplossingen en werkwijze betreffende uw project? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord met een passend plan van aanpak.

Neem contact op