Grondwerken Eindhoven

Door Gebr. Van Kaathoven

Grondwerken Eindhoven – Gebroeders van Kaathoven

De werkwijze van Gebroeders van Kaathoven is altijd grondig en secuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weten we elk project, groot of klein, succesvol op te leveren. Dat is een kernkwaliteit die onze opdrachtgevers op prijs stellen. Het grondverzet in Eindhoven bestaat bij gebroeders van Kaathoven uitmeerdere activiteiten. Hieronder een opsomming van grondwerken die wij uitvoeren in en rondom Eindhoven.

Grondwerken door Gebroeders Van Kaathoven 

  • uitgraven bouwput
  • vijver uitgraven
  • sloten uitgraven
  • drainage tuin
  • bestrating tuin of bestrating oprit
  • asfaltering
  • sleuven graven

Uitgraven bouwput

Onder anderen het uitgraven van een bouwput ook wel funderingsput is iets wat wij als grondwerkers uitvoeren. Voor er een kelder, fundering of riool kan worden aangelegd dient er een bouwput gegraven te worden. Hierin zijn wij bij Gebroeders van Kaathoven uiterst secuur en gespecialiseerd. De vrijgekomen materialen voeren we af naar onze eigen grondbank en werf in de buurt van Eindhoven.

Drainage

Deze discipline binnen het grondverzet omvat het aanleggen van drainage (ontwatering). Het gevolg van een drainage is dat het grondwaterpeil verlaagd wordt door het water uit de bodem door de grond af te voeren. Het water wordt afgevoerd via drains (kleine greppels/slootjes).

Asfaltering & bestratingen

Wilt u een stuk asfalteren of bestraten? Dan kunnen onze vakbekwame stratenmakers en asfalteerders u zeker ontzorgen. Met een uitgebreid machinepark kunnen we projecten van A tot Z voor u uit handen nemen. Voor meer informatie over asfaltering en bestratingen of voor het bespreken van uw project kunt u contact met ons opnemen.

Grondwerken Eindhoven dan bel je Gebr. Van Kaathoven

Benieuwd naar onze oplossingen en werkwijze betreffende uw project? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord met een passend plan van aanpak.

Neem contact op