Sloopbedrijf Den Bosch – Gebr. Van Kaathoven

Totaal sloopwerken Den Bosch

Met meer dan 60 jaar ervaring in sloopwerken, renovatiesloop en asbestsaneringen is Gebr. Van Kaathoven uw specialistisch sloopbedrijf. Dit doen we voor zowel kleine als grote werken van het grove werk tot zeer precieze renovatie sloopwerken. Onze werf inclusief gecertificeerde grondbank ligt nabij Den Bosch. Vanuit hier opereren we in de gehele regio Den Bosch. Bekijk onze sloopwerk projecten in de omgeving.

Renovatie sloopwerken

Bij het renoveren van oude panden zoals er velen staan in het prachtige historische centrum van Den Bosch, komt veel precisie en vakmanschap kijken. Met onze uitgebreide ervaring in renovatiesloop kunnen we als sloopbedrijf de meest bijzondere situaties aan. Met een modern machinepark zijn we uitermate geschikt voor een renovatieklus waarbij kennis, vakmanschap, meedenkend vermogen en ervaring de belangrijkste vereiste zijn. Hierdoor hebben we meerdere ervaringen met particuliere en zakelijke situaties zoals woningen, fabrieken en kantoren. Tijdens renovatie sloopwerkzaamheden in bijvoorbeeld Den Bosch zorgen we ervoor dat we stof-arm, circulair en trillingsvrij te werk gaan. Zo beschermen we uw pand maximaal tijdens de werkzaamheden en zorgen we ervoor dat alles netjes afgeschermd en afgedekt worden.

Circulair slopen

Het aanpakken van een sloopwerk begint bij een goed plan van aanpak. Voorafgaand de werkzaamheden komen we op locatie in Den Bosch de situatie bekijken. Aan de hand van een situatieschets kunnen we een scherp voorstel doen.

Bij Gebr. Van Kaathoven staat circulair slopen centraal. Vrijgekomen materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt op locatie, waar nodig gaat het naar onze grondbank en wordt het daar hergebruikt. Als sloopbedrijf uit de regio Den Bosch gaan we altijd met uiterste zorg, milieukundig en veilig te werk. Bekijk onze certificaten hier.

Neem contact op met Gebr. Van Kaathoven sloopbedrijf Den Bosch

Benieuwd naar een passende oplossing voor uw sloopwerk? Neem contact met ons op en we bespreken samen de specifieke wensen en bijzonderheden van uw project. Ga naar contact.

Sloop project renovatie Drievriendenhof Dordrecht | Sloopwerk Van Kaathoven Sint Oedenrode
Sloopwerk renovatie Drievriendenhof 2 Dordrecht | Van Kaathoven Sint Oedenrode
Sloop renovatie Drievriendenhof 3 Dordrecht | Sloopwerk Van Kaathoven Sint Oedenrode