Sloopbedrijf Eindhoven Gebroeders van Kaathoven

Totaal sloopwerken Eindhoven

Met meer dan 60 jaar ervaring in sloopwerken, renovatiesloop en asbestsaneringen is Gebr. Van Kaathoven uw specialistisch sloopbedrijf. Dit doen we voor zowel kleine als grote werken van het grove werk tot zeer precieze renovatie sloopwerken. Onze werf inclusief gecertificeerde grondbank ligt nabij Eindhoven. Vanuit hier opereren we in de gehele regio Eindhoven. Bekijk onze sloopwerk projecten in de omgeving.

Renovatie sloopwerken

Bij het renoveren van oude panden komt veel precisie en vakmanschap kijken. Met onze uitgebreide ervaring in renovatiesloop kunnen we als sloopbedrijf de meest bijzondere situaties aan. Met een modern machinepark zijn we uitermate geschikt voor een renovatieklus waarbij kennis, vakmanschap, meedenkend vermogen en ervaring de belangrijkste vereiste zijn. Hierdoor hebben we meerdere ervaringen met particuliere en zakelijke situaties zoals woningen, fabrieken en kantoren. Tijdens renovatie sloopwerkzaamheden in Eindhoven zorgen we ervoor dat we stof-arm, circulair en trillingsvrij te werk gaan. Zo beschermen we uw pand en omgeving maximaal tijdens de werkzaamheden hiermee zorgende dat alles netjes afgeschermd en afgedekt worden.

Circulair slopen

Het aanpakken van een sloopwerk begint bij een goed plan van aanpak. Voorafgaand de werkzaamheden komen we op locatie de situatie opnemen. Aan de hand van een situatieschets kunnen we een scherp voorstel doen.

Bij Gebr. Van Kaathoven staat circulair slopen centraal. Vrijgekomen materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt op locatie, waar nodig gaat het naar onze grondbank en wordt het vandaar hergebruikt. Als sloopbedrijf uit de regio Eindhoven gaan we altijd met uiterste zorg, milieukundig en veilig te werk. Bekijk onze certificaten hier.

Neem contact op met Gebr. Van Kaathoven sloopbedrijf Eindhoven

Benieuwd naar een passende oplossing voor uw sloopwerk? Neem contact met ons op en we bespreken samen de specifieke wensen en bijzonderheden van uw project. Ga naar contact.

Sloop project renovatie Drievriendenhof Dordrecht | Sloopwerk Van Kaathoven Sint Oedenrode
Sloopwerk renovatie Drievriendenhof 2 Dordrecht | Van Kaathoven Sint Oedenrode
Sloop renovatie Drievriendenhof 3 Dordrecht | Sloopwerk Van Kaathoven Sint Oedenrode